fbpx

Homemade Ayurvedic remedies by Asha

RM15.00RM65.00

Clear

Description

Moringa Trio Tea by Asha (Each pack contains 30 teabags of 3gm each teabag)
Moringa Trio is a bright, earthy green tea balanced with warming turmeric and a pep of ginger; this Tisane is rich in taste and character. It contains 100% natural ingredients. It’s very rich in necessary nutrients and minerals. It contains calcium, iron, potassium, zinc, amino acids, dietary fiber, polyphenols, and multivitamins. It has multiple health benefits-

Boosts metabolism & enhances immunity
Natural liver detox & reduces cholesterol
Anti-bacterial & anti-inflammatory
Soothes body aches and arthritis
Fights free radicals
Reduces the risk of cancer
Protects cardiovascular system
Reduces diabetic symptoms
Helps to enhance respiratory health
Improves vision
Supports women’s health
Aids in healthy weight management
Helps to strengthen ligaments and increases bone density
Helps wounds to heal faster
Excellent for healthy hair & skin
Helps to combat depression and anxiety

Expiry – 6 months from the packing date.
Consume within 60 days of opening the package.

Each pack contains 30 teabags of 3gm each teabag
Dosage: Take 1-2 teabag a day after meals

Henna Hair Dye By Asha
it a all natural & plant based hair dye.
Benefits of Using Henna Hair Dye

✓ Natural way to cover your grey hair
✓ Colors, conditions & improves manageability
✓ No chemical reactions
✓ Environmentally friendly

📍📍For best dye results, it is important to skip the conditioner before applying henna. Oils from conditioner create a barrier and prevent the dye from binding properly to the hair.
*Henna hair colour intensity varies from person to person based on the hair type

 

Greys Concealer Stick by Asha
Cover the grey roots instantly without any smudging on hands or clothes with Waterproof GREYS CONCEALER STICK.
Very handy and easy to apply. You can take in along in your handbag like a lipstick.
1. How long is the stick?
Ans – it’s almost 4cm long.
2. Will it smudge & stain my pillow, dresses or towels?
Ans. It doesn’t smudge easily on clothes unless rubbed really hard.
3. Is it waterproof? Will the colour run if I get wet in rain?
Ans. Yes, it is waterproof. The colour doesn’t run with water. To remove the colour, you need to wash with soap or shampoo.
4. Do I have to press hard for the colour to stick to my hair?
Ans. No, it’s like lipstick. But it’s not as soft as lipstick. Mild pressure like applying lipstick is enough.
5. Is the black colour jet black? Will it look artificial?
Ans. The black colour is soft black, like our hair colour in general. Very less ppl have jet black hair.
6. How long it can last?
Ans. Shelf life can easily go upto an year. How fast the stick will finish depends on how much and how often you are using it.
7. Is it safe to use?
Ans. It made of organic shea butter, jojoba oil, castor oil, organic beeswax, and iron oxide of various colours and activated carbon powder, vitamin E oil. All are natural ingredients.
8. Can it be used for moustaches & beard?
Ans. Yes, it can be used for beard and moustache.
9. How many colours you have?
Ans. 4 colours for now. Black, dark brown, light brown and blonde.
10. What else can I do with it?
Ans. Other than covering the grey roots, you can use it to darken your eyebrows, use it to create temporary highlight streaks.
Now in four colours. Black, Dark Brown , Light Brown , Blonde.

Hair Elixir by Asha (Size : 250ml bottle & 150ml bottle)
Hair Elixir is a prewash herbal treatment oil. It is prepared by slow infusion of 20 herbs well known in Ayurveda for boosting hair growth and hair repair into a mix of extra virgin coconut oil, extra virgin olive oil, cold pressed castor oil and sesame seeds oil. It has multiple benefits- Nourishes and moisturizes the hair from.roots to tips. Repairs and strengthens the damaged hair. Eliminates the dandruff and flakes from scalp Promotes new hair growth for every age and gender
Adds volume and shine to dull, limp and chemically treated hair Safe for babies above 2 months
Safe for pregnant and nursing mothers
Makes hair soft, shiny and manageable Protects hair from sunburn
Reduces and delays premature greying of hair
Homemade using the fresh and clean herbs 100% natural and plant based
No artificial colours or fragrance
No essential oil
No aloe vera

Directions – comb and free your hair of any tangles prior to application. Apply a generous amount of warm Hair Elixir all over your scalp and hair. Massage it gently using your fingertips for 10-15 mins. Let it soak for 15 mins(for oily scalp) to an hour( for dry to normal scalp). Wash it well using a mild shampoo and style as usual. Best used 2-3 times a week.
Storage & shelf life
Store in a cool and dry place away from direct sunlight.
It has shelf life of 12 months from manufacturing date.

Note : Please do not pour the unused oil back into the bottle to avoid cross contamination.

Crunchy Garlic Peanuts (400gm tub)
Everyone’s favourite, Salted Garlic Peanuts are perfect snack for tea time or while watching a movie.
Crunchy & crispy garlic adds an umphh… to the mildly salted peanuts.
Every batch is prepared using fresh oil. I use only Eagle Brand cooking oil and Himalayan pink salt

 

Shipping charges – Peninsula Malaysia – RM 8.00
Shipping charges – Sabah Sarawak (East Malaysia) – RM 12.00

Need minimum 3 days to prepare from the date of order and every week Thursday items will be despatched

Check all the best sellers at caringmoms.my/featured-products Join and invite JOBS FOR CARING MOMS MALAYSIA Dismiss

Howdy,
Buy Premium Version to add more powerful tools to this place. https://wpclever.net/downloads/wp-admin-smart-search